• Danish
  • Norwegian
  • Sweden

Profil

Ecolight.dk ApS er et danskejet anpartsselskab, med hovedsæde i Dragør.

Vi har gennem en årrække drevet online virksomheden www.ecolight.dk, som primært er beskæftiget med salg af LED teknologiske kvalitets produkter til erhverv og private i Skandinavien.

Ecolight.dk servicerer dagligt kunder fra ind- og udland og har et udbygget net af kvalitets leverandører, som er med til at sikre en høj kvalitet i vore produkter. Vi holder os til stadighed orienteret omkring markedet for LED teknologiske produkter og er således altid på forkant med den nyeste udvikling, til gavn og glæde for vore mange kunder. Mindst engang i kvartalet udvider vi vores sortiment med nye spændende produkter.

For at yde den bedst mulige service for både vores private og erhvervsrelaterede kunder, bestræber vi os på, at opfylde og overholde følgende kriterier:

Kvalitets produkter til konkurrencedygtige priser.
Dag til dag levering.
Nem og enkel bestilling
Sikker online betaling
Intet gebyr eller ekspeditionstillæg
Hurtig og professionel kundesupport, med svar indenfor senest 24 timer.
Åbent 24 timer i døgnet online på www.Ecolight.dk

LED teknologien er inde i en rivende udvikling, hvorfor vi ikke tøver med at kalde dette for fremtiden belysning. Vi anbefaler dig derfor straks at tilmelde dig vores Nyhedsbrev, så vil du løbende blive holdt orienteret omkring nye produkter, kampagnetilbud og andre specielle kundefordele.
Du kan tilmelde dig vores Nyhedsbrev her

Vil du i kontakt med Ecolight.dk, har spørgsmål til vore produkter, ris eller ros hører vi meget gerne fra dig. Du kan benytte vores kontaktformular, som du finder her

Vi ser frem til at betjene dig som kunde.